Nieuws

Cicero brengt bedrijfssport onder in Sport Gezondheidscentrum

Aquagym onder professionele begeleiding

Hoensbroek, 3 april 2007

Medewerkers van Cicero Zorggroep kunnen sinds kort gebruik maken van de bedrijfssportfaciliteiten van het Sport Gezondheidscentrum in Hoensbroek. Dat zijn Cicero en Stichting Revalidatie Limburg (SRL), waar het Sport Gezondheidscentrum deel van uitmaakt, onlangs overeengekomen.

 

De Raad van Bestuur en het Bedrijfsbureau van Cicero Zorggroep zijn sinds een aantal maanden gevestigd naast SRL in Hoensbroek. Marijn Verburg, manager Sport Gezondheidscentrum: "Cicero was erg gecharmeerd van onze bedrijfssportfaciliteiten voor medewerkers van SRL. We bieden op verschillende dagen in de week zwemmen, aquagym en fitness aan".

De verschillende zorginstellingen van de Cicero Zorggroep liggen verspreid op diverse locaties in Zuid-Limburg. Marijn: "Alle medewerkers van Cicero kunnen zich aanmelden voor bedrijfssport in Hoensbroek. Ze kunnen voor meer informatie terecht bij de afdeling P&O van Cicero Zorggroep of kijken op het Cicero intranet".

Cicero Zorggroep ondersteunt ouderen en mensen met een beperking om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven. Meer informatie: www.cicerozorggroep.nl