debuginfo

culture: nl-NL
Uit de dictionary Uw zoekterm
Menu

Agenda

jun 08

Adelante Sport- en Beweegdag 2017

Op donderdag 8 juni 2017 zal de 42ste Sport- en Beweegdag plaatsvinden bij Adelante in Hoensbroek. Een dag van ontmoeting, van sport en van gezelligheid.

De Sport- en Beweegdag 2017 wordt in een nieuw jasje gegoten. Een nieuw gebouw, nieuwe ideeën. Doelstelling van onze sportdag is om mensen met een lichamelijke beperking (en hun begeleider(s)), kennis te laten maken met verschillende beweegactiviteiten en aanbieders. Adelante wilt u laten zien en ervaren wat het belang van sport en bewegen is. Hiervoor reiken we u tijdens de Sport- en Beweegdag allerhande manieren/producten/activiteiten/organisaties aan om, ondanks uw beperking, een actieve leefstijl na te streven. En natuurlijk, staat, zoals voorgaande jaren, gedurende de gehele dag ‘het gezellig samenzijn’ hoog in het vaandel.  

Uitnodigingen voor de Sport- en Beweegdag 2017 zijn inmiddels verstuurd. Maar iedereen met een lichamelijke beperking mag deelnemen met een begeleider! U kunt zich nu inschrijven voor deelname (tot en met 26 mei) via het online aanmeldformulier. Lees hier alvast alle informatie over deze bijzondere dag.

Sport - En Beweegdag 2017

Foto uit de oude doos van één van de eerste Sportdagen.

<toon volledige agenda