Menu

Agenda

apr 30

LET OP! Omleiding i.v.m. wegwerkzaamheden omgeving Adelante Hoensbroek

Let op! In verband met de ombouw van Randweg N298 is Adelante Hoensbroek van 9 januari 2017 t/m april 2018 bereikbaar via een omleidingsroute.

Omleidingsroute met bewegwijzering

In verband met de ombouw van een gedeelte van de Randweg (N298) tot Buitenring Parkstad Limburg, wordt de Randweg van 9 januari 2017 tot en met april 2018 tussen Kathagen (gemeente Nuth) en de Zandbergsweg (gemeente Heerlen) afgesloten voor al het verkeer. Na de hernieuwde ingebruikname van de N298 worden alle lokale wegen weer in originele staat teruggebracht.

Er is een omleidingsroute ingesteld met bewegwijzering. De hoofdomleidingsroute loopt via Kathagen-Vaesrade-Hommer-Hommerterweg. Adelante blijft, net als alle woningen, bedrijven en instellingen, gewoon bereikbaar.

Op deze website vindt u alle actuele informatie over de werkzaamheden aan buitenring Parkstad Limburg. Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave. 

Omleiding wegwerkzaamheden rondom Adelante Hoensbroek  


Adelante Hoensbroek bereikbaar via buslijn 21 en 24

  • Adelante is bereikbaar via buslijn 21 en 24. Deze stoppen bij halte Adelante. Dus vanaf station Heerlen bijvoorbeeld, neemt u één van deze lijnen. 
  • Let op! Buslijn 21a (Hoensbroek richting Aken) stopt bij halte Adelante. Buslijn 21b (andersom, Aken richting Hoensbroek) stopt niet bij Adelante maar wel bij diverse andere haltes in Hoensbroek.

Op 9292.nl vindt u altijd de meest actuele informatie en kunt u uw route tot in detail plannen. In de folder aan de rechterzijde vindt u alle reisinformatie over de buslijnen die naar Adelante Hoensbroek gaan. 

<toon volledige agenda