debuginfo

culture: nl-NL
Uit de dictionary Uw zoekterm
Menu

Valkenburg a/d Geul

Adres

Adelante Kinderrevalidatie, Speciaal Onderwijs & Wonen
Onderstestraat 29
6301 KA Valkenburg a/d Geul

Postbus 88
6430 AB Hoensbroek

t 045 - 528 26 00                                                                                                     
f 045 - 528 21 20

Let op! Wegwerkzaamheden!

De Onderstestraat en een gedeelte van de Geulhemmerweg tot aan de Geulhemermolen worden voorzien van een nieuwe asfaltlaag met fietsstroken aan beide zijden. De werkzaamheden vinden plaats van 11 juli t/m 25 augustus 2017.

De werkzaamheden zijn gestart op 11 juli en zullen duren tot 26 augustus 2017 met een vakantie periode van 31 juli t/m 18 augustus. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan de planning aangepast worden.

Op 21 augustus wordt gestart met het verwijderen van de oude asfaltlaag in de Onderstestraat (vanaf de Wolfsdriesweg (Berg&Terblijt) richting Houthem (Adelante). De nieuwe asfaltlaag zal op 22 en 23 augustus worden aangebracht, die dagen is er dan ook geen doorgang mogelijk alleen via het trottoir. Op 24 augustus zal dan de belijning worden aangebracht wat ook enige hinder kan veroorzaken er zal dan wel een beperkte doorgang zijn.

De projectleider is op de hoogte van de zorg die Adelante verleent en zal in geval van calamiteiten de hulpdiensten altijd doorgang verlenen. Hou rekening met deze werkzaamheden en een iets langere reistijd! Indien er vragen / opmerkingen zijn, neem dan contact op met het Servicebureau Kinderen.

Gevestigd op deze locatie

  • Kinderrevalidatie, speciaal onderwijs & wonen
  • Medezeggenschapsraad en leerlingen/jongerenraad


Routebeschrijving locatie Valkenburg a/d Geul per auto*:

 
Routebeschrijving locatie Valkenburg a/d Geul per openbaar vervoer: www.9292.nl