Menu

Slechthorend. Nou en!

18 oktober 2016

‘Slechthorend. Nou en!’ is de naam van een campagne van SH-jong, een non-profit organisatie voor slechthorende jongeren. De campagne bestaat uit een korte film en aanvullende online portretten, informatie en inspiratie. 

De korte film, speciaal voor en door slechthorende jongeren, gaat op 12 november a.s. in première. Beleef de zoektocht van journalist Stan helemaal mee. Hij is op zoek naar hoe jongeren hun dromen kunnen waarmaken. Hoe zorgen zij dat slechthorendheid geen belemmering is? Liefde, school en sport: deze jongeren lukt alles! Via verhalen van slechthorende jongeren in verschillende leeftijds- en acceptatiefases, zie je hun worstelingen, overwinningen en tips & tricks. Het project is in de eerste plaats bedoeld voor slechthorende jongeren. Ook jongeren met een Cochleair Implantaat (CI) behoren tot de doelgroep. Daarnaast kan het project helpen om begrip te kweken bij bijvoorbeeld horende klasgenoten, leerkrachten, collega’s en werkgevers. Kijk voor meer informatie op http://www.shjong.nl/.

Kijk voor meer informatie over wat Adelante audiologie & communicatie voor slechthorende jongeren doet hier.

<toon alle berichten