Menu

“Ik heb nog altijd rugpijn, maar de pijn beheerst mijn leven niet meer”

1 november 2016

Jossi Strijtveen (14), ex-cliënt pijnrevalidatie vertelt over haar chronische rugpijn en revalidatie bij Adelante.

“Na een turnoefening op de trampoline ben ik van de trampoline afgevallen en kreeg ik pijn in mijn rug. Niet een beetje pijn maar zo’n erge pijn dat ik niet meer kon sporten en buiten school eigenlijk niets meer deed. Bij onderzoek bleek dat er niets mis was door de val, maar ik bleek wel een scoliose te hebben. De pijn hield aan en werd chronisch. Bij Adelante kon ik meteen terecht voor revalidatie. Zes weken lang heb ik intensief leren bewegen. Eigenlijk hebben ze mij geleerd om door de pijn heen te bewegen. Wat ik een paar maanden geleden niet durfde, durf ik nu wel. Ik heb nog altijd rugpijn, maar de pijn beheerst mijn leven niet meer. Ik doe gewoon weer alles mee!”

Lees meer.

 

Jossie Strijtveen Header

<toon alle berichten