Menu

Diploma’s en certificaten bij Leerweg VSO Praktijk in Valkenburg

11 juli 2016

De examens van de Adelante mytylschool in Valkenburg, leerweg VSO Praktijk, zijn weer achter de rug. We feliciteren alle jongeren met het behalen van hun diploma of certificaat!

Op maandag 27 juni hebben acht leerlingen van de sector Horeca schoolexamen gedaan. Ze zijn allemaal geslaagd en hebben het schoolcertificaat ‘Werken in de keuken’ behaald. De examinering lag in handen van chef-kok van de Geulhemermolen, Audrey Eussen. Zij was aangenaam verrast en enorm tevreden met de getoonde prestaties. Het examen werd afgesloten met een kleine demonstratie van de chef. De jongeren genoten en keken met bewondering naar de demonstratie van de diverse keukentechnieken.

Op woensdag 6 juli hebben zeven leerlingen het mondeling examen van de cursus ‘Brug naar Werk’ gedaan. De examinering gebeurde met een onafhankelijke examinator. Ze zijn allemaal geslaagd en hebben het diploma ‘Brug naar Werk’ behaald.

Op donderdag 7 juli heeft één leerling van de sector Detailhandel een extern examen gedaan. De examinering gebeurde op haar stageplek in Heerlen door een externe en onafhankelijke examinator. Voor het eerst heeft een leerling van de mytylschool een SVA2 / branchecertificaat,  ‘Winkelmedewerker’, weten te behalen. Een topresultaat!

<toon alle berichten