Menu

Kerstgebaren bij onze kleuters

13 december 2018

Nu de kersttijd weer is aangebroken, is het thema Kerstmis ook weer gestart bij de kleuters van onze mytylschool in Valkenburg.

De logopedisten introduceren bij aanvang van elk nieuw thema de bijbehorende gebaren aan de kinderen en de leerkrachten. Bij dit kerstthema deden de logopedisten dit door middel van het naspelen van het kerstverhaal. Samen met de kinderen werd onder andere Maria gezocht, de baby in de kribbe gelegd en de baby gefeliciteerd. Dit alles werd ondersteund met gebaren.
Ook zijn er gezellig kerstliedjes gezongen. De kinderen deden allemaal mee op hun eigen manier (middels zingen of gebaren). Voordat de kinderen terug naar de klas gingen, mochten ze nog een kerstkoekje uit de kerstboom halen. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en veel (klets en gebaar) plezier in 2019!

<toon alle berichten