Menu

Mitch Valize ambassadeur van Adelante

19 februari 2018

Op 15 februari is oud-revalidant Mitch Valize ambassadeur geworden voor Adelante. Mitch en Yvette van Horn, lid Raad van Bestuur, ondertekenden een document om deze samenwerking formeel vast te leggen. Met Mitch als ambassadeur geeft Adelante haar speerpunten DOORgaan én handbiken een sympathiek gezicht met een voorbeeldfunctie. Ook kan hij een inspiratiebron zijn voor zowel validen als invaliden in het algemeen en handbikers in het bijzonder.

Als revalidatiearts van Mitch heeft Yvette van Horn hem leren kennen als een enorme doorzetter. “Hij liet zich nergens door weerhouden en maakte steeds grote sprongen vooruit. Hij wil altijd nieuwe mogelijkheden uitproberen en heeft de ambitie om verder te komen. Wij zijn trots dat hij heeft toegezegd onze ambassadeur te worden.”

Mitch is zich aan het voorbereiden op de paralympische spelen in Tokio in 2020. Hij is daarom heel blij met de materiële en immateriële ondersteuning van Adelante. “Ik vind het een hele eer om mede namens Adelante sporten, en handbiken in het bijzonder, uit te mogen dragen. Ondanks je beperking begint nog meer uit jezelf halen meteen al bij de revalidatie. Hoe eerder je begint met sporten en bewegen des te beter. Daarom hoop ik ook kinderen met een beperking al op jonge leeftijd te kunnen enthousiasmeren.”

Adelante zal in diverse media regelmatig verslag doen van zijn ervaringen richting de Spelen.

 

<toon alle berichten