Menu

Adelante zoekt vrijwilligers intern vervoer

6 april 2018

Adelante zoekt op dit moment hoofdzakelijk vrijwilligers voor het intern vervoer. De vrijwilliger van het intern vervoer begeleidt cliënten naar therapieafspraken en terug naar de afdeling. Indien er voldoende tijd is kan er ook een praatje met cliënten gemaakt worden in de huiskamer op de afdeling.

Takenpakket

 • Het intern begeleiden van cliënten, die zijn ingedeeld bij het intern vervoer, naar de afspraken.
 • Het vervoer van hulpmiddelen naar het depot (rolstoel, rollator, looprek, stok etc.)
 • Je werkt minimaal 2 dagdelen per week, dit kunnen dagdelen of hele dagen zijn.
 • De standaard dagdelen zijn:
  Dagdeel ochtend: 8:30 uur tot 12:30 uur.
  Dagdeel middag: 13:00 uur tot laatste therapie (eindigt om 17:00 uur).

Informatie
Cliënten worden bij opname altijd ingedeeld bij het intern vervoer. De behandelaren bepalen wanneer een cliënt de hulp van het intern vervoer niet meer nodig heeft. Criteria die hierbij worden gehanteerd zijn:

 • De cliënt kan zichzelf verplaatsen.
 • De cliënt weet de behandelruimte zelfstandig te vinden.
 • De cliënt heeft voldoende tijdsbesef.

De cliënten hebben allen een ziektebeeld waardoor zij in bed kunnen liggen, of in een rolstoel zitten, moeilijk lopen of lopen met een rollator, looprek, kruk of stok. Tevens kunnen de cognitieve vaardigheden verstoord zijn. Van het intern vervoer wordt dan ook gevraagd om rekening te houden met de verschillende eisen die hieraan worden gesteld.

Interesse? Neem dan contact op met Demi van Tussenbroek via telefoon 045 - 528 2262 of e-mail vacature@adelante-zorggroep.nl.

<toon alle berichten