Menu

Adelante zoekt vrijwilligers maaltijdondersteuning

17 december 2019

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Adelante. Wij zijn daarom constant op zoek naar enthousiaste mensen die ons komen versterken! De bijdrage van vrijwilligers heeft een grote invloed op het welbevinden van onze cliënten. Door hen krijgen zij nog meer zorg en aandacht.

Wil jij bijdragen aan het welbevinden van onze cliënten?
Voor onze cliënten op diverse afdelingen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die:

  • Maaltijden uitserveren
  • Temperatuur meten van de maaltijden
  • Tafels dekken in het dagverblijf
  • Het dagverblijf opruimen
  • De vaat afwassen

We zoeken mensen die 2 dagdelen per week: maandag t/m vrijdag 16.30–18.30 uur en zaterdag/zondag 11.30–13.30 uur ons team komen versterken. De dagen worden in overleg met de vrijwilliger overeengekomen.

Wat bieden wij?
Een vrijwilligersfunctie die voldoening en plezier schenkt in een collegiale en leuke werkomgeving. Een wederzijdse proefperiode en goede begeleiding. De vrijwillig(st)er ontvangt, indien van toepassing, net als de medewerkers van Adelante een attentie. Vrijwilligers worden ook uitgenodigd om deel te nemen aan eventuele feestelijke activiteiten voor alle Adelante medewerkers bijvoorbeeld een collectieve kerstviering of een Adelantefeest.

Reageren?
Ben jij na het lezen van deze vrijwilligersvacature enthousiast geraakt? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren via vacature@adelante-zorggroep.nl. Heb je naar aanleiding van de vacature nog inhoudelijke vragen, bel dan voor meer informatie met Simone Rongen, junior HR adviseur, via 045 528 20 58.

 

<toon alle berichten