Menu

Iedereen kan aan triathlon doen!

17 september 2019

Houdt je van duursporten? Wissel je graag verschillende sporten af? Of wil je een keer iets anders proberen?  En ben jij iemand met een visuele of fysieke beperking? Kom dan naar de open training para-triathlon!

Op zaterdag 28 september van 12.00-16.00 uur bij Sportlandgoed de Haamen in Beek kun je ervaren wat para-triathlon inhoud. Onder deskundige begeleiding van de coaches van het Nederlands team para-triathlon.

Voor meer vragen en aanmelden kun je mailen naar: jelmer.van.waveren@triathlonbond.nl

De open training para-triathlon  is de tweede in een reeks van clinics die zal worden georganiseerd in de Westelijke Mijnstreek met als doel  meer mensen met beperking aan het sporten en bewegen te krijgen. Deze clinic organiseren we samen met Trainingscentrum Aangepast Sporten (TAS), Sportlandgoed de Haamen en de regioconsulent Iedereen Kan Sporten (IKS) Westelijke Mijnstreek in samenwerking met de Nederlandse Triathlon Bond.

<toon alle berichten