Menu

Eindsymposium i2-CORT - Innovation and implementation of complex rehabilitation technology: state-of-the-art, ideas and solutions

8 februari 2021

Op dinsdag 20 april organiseert het i2-CoRT consortium (www.i2-CoRT.eu), onder leiding van Adelante, het online eindsymposium met als titel “Innovation and implementation of complex rehabilitation technology: state-of-the-art, ideas and solutions.” Reserveert u deze datum alvast!

Revalidatietechnologie, zoals robots, sensoren, nieuwe materialen maar ook nieuwe productieprocessen, kan de revalidatiebehandeling van patiënten op vele manieren ondersteunen. 

Het Euregionale netwerk i2-CoRT heeft als doel innovatie en implementatie van complexe revalidatietechnologie te bevorderen en versnellen. Dit gebeurt met ondersteuning van de Interreg Euregio Maas-Rijn (www.Interregemr.eu). Tijdens het symposium presenteren klinische experts, organisaties en onderzoekers de laatste ideeën, ontwikkelingen en producten op het gebied van revalidatietechnologie.

Deelname aam het symposium is gratis. U dient zich wel aan te melden. Meer informatie over het programma en de inschrijving volgt binnenkort.

<toon alle berichten