Menu

Verwijshulpgids ondersteunt (huis)artsen bij het kiezen van juiste nazorg voor coronapatiënten

15 februari 2021

Patiënten die besmet zijn geweest met het coronavirus kunnen aanhoudende klachten ervaren op lichamelijk en psychisch vlak. Dit geldt niet alleen voor coronapatiënten die op de intensive care van een ziekenhuis hebben gelegen maar ook patiënten die corona in de thuissituatie hebben doorgemaakt.

Adelante, UM en MUMC+ hebben samen een verwijshulpgids ontwikkeld, die (huis)artsen ondersteunt bij het kiezen van de juiste nazorg voor coronapatiënten. Met dit triage-instrument kan de (huis)arts eenvoudig en snel de best passende nazorg voor de patiënt bepalen en doorverwijzen naar de juiste zorgorganisatie. Zodat patiënten hun leven weer zo snel mogelijk kunnen oppakken.

Lees meer informatie op onze website: https://bit.ly/3b0vjFi

<toon alle berichten