Menu

Post covid-19 arbeidsrevalidatie bij Adelante

1 april 2021

Veel werknemers ervaren lang na een besmetting met Covid-19 nog steeds een forse negatieve impact op hun fysiek en mentaal functioneren. Het is daarom van belang dat er passende ondersteuning wordt geboden bij de terugkeer naar werk.

Adelante Arbeid biedt deze ondersteuning en helpt werknemers en werkgevers bij re-integratie na Covid. Ons post covid-19 arbeidsrevalidatietraject bestaat uit fysieke training, psychologische begeleiding, educatiebijeenkomsten en aanvullende begeleiding op het werk, allemaal gericht op een duurzame terugkeer naar werk.  

Wilt u meer weten over onze multidisciplinaire aanpak? Lees meer informatie op onze website of neem contact op met Tristan Erens: 06-23980270 of Kim Quadvlieg: 06-51440474.

<toon alle berichten