Menu

Webinar 'Inzet ervaringsdeskundigheid na NAH revalidatie' - woensdag 19 mei

8 april 2021

Adelante nodigt u van harte uit voor de webinar over sociaal-emotionele zelfmanagementondersteuning door ervaringsdeskundige vrijwilligers aan mensen met hersenletsel.

De periode na het revalideren van een hersenletsel wordt door veel ex-cliënten als zwaar ervaren. Deze stap naar zelfstandigheid zonder de hulp van het revalidatieteam blijkt vaak lastig. Universiteit Maastricht is daarom begin 2019 samen met Adelante en SGL het Voor&NAH onderzoek gestart naar verbetering van ondersteuning van deze doelgroep.

Onderzocht is of steun van ervaringsdeskundige vrijwilligers de cliënt met hersenletsel en zijn/haar partner na thuiskomst uit het revalidatiecentrum kan helpen met het vinden van een nieuwe balans in het dagelijks leven.

Datum en tijd
Woensdag 19 mei 2021 van 16:30 uur tot 18:00 uur.

Programma
Tijdens deze webinar worden de eindresultaten van het Voor&NAH onderzoek gepresenteerd. In gesprekken met de ervaringsdeskundige coach en de cliënt leert u over de ervaringen in de praktijk. Er is aandacht voor uitwisselen van kennis en ervaring en mogelijkheid tot stellen van vragen.

Doelgroep
Zorgprofessionals en -vrijwilligers, beleidsmedewerkers, managers, onderzoekers en andere geïnteresseerden

Deelname en aanmelding
Deelname aan deze webinar is gratis. U dient zich wel aan te melden via het online aanmeldformulier. U ontvangt een link om aan de webinar deel te nemen.

<toon alle berichten