Menu

Nieuw lid Raad van Toezicht Adelante

10 mei 2021

Met ingang van 1 mei 2021 versterkt de heer Dr. J.B.A. van Mourik (64 jaar) de Raad van Toezicht van Adelante. De heer van Mourik is vanaf 1991 werkzaam als orthopedisch chirurg in het Máxima Medisch Centrum (Veldhoven) waar hij ook de functie van decaan vervult.

Hij heeft naast zijn werk als orthopedisch chirurg altijd veel management- en bestuursfuncties bekleed. Zo is hij momenteel voorzitter beoordelingscommissie STZ Topklinische Zorgfuncties (Topklinische Ziekenhuizen). Zijn brede achtergrond en ervaring zijn een goede aanvulling op de Raad van Toezicht van Adelante die verder bestaat uit de volgende leden:
Dr. R.H.J. van ’t Hullenaar (voorzitter)
Prof. dr. K. Faber
Dr. E.W.G.M. van Geenen
Prof. dr. G.M.H. Mertens

<toon alle berichten