Menu

Help Adelante Kind & Jeugd DOORgaan

21 juli 2021

De overstromingen in Zuid-Limburg hebben ook de kinderrevalidatie en onze school voor speciaal onderwijs in Valkenburg a/d Geul hard getroffen. Alles stond blank. Het grote opruimen, puinruimen en drogen is inmiddels begonnen.

Er wordt fantastisch werk verricht door de medewerkers en vrijwilligers. Hier zijn wij heel dankbaar voor. In een latere fase zullen we de balans pas echt kunnen opmaken maar heel duidelijk is, is dat de schade enorm is. De grote vraag blijft nog even wanneer we weer in staat zijn om ‘onze’ kinderen weer te kunnen behandelen en onderwijzen op deze bijzondere plek in het Zuiden. Met deze crowdfunding doen we een oproep aan u om ons te helpen om ervoor te zorgen dat die datum in de nabije toekomst ligt. Ons doel is de kinderen weer een fijne en veilige plek te bieden waar ze kunnen leren, revalideren en spelen. Ze hebben er recht op om te kunnen groeien naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

Wij halen nu het allerbeste uit ons zelf. U toch ook?

https://www.doneeractie.nl/help-adelante-kind-jeugd-doorgaan/-54875

U kunt ook rechtstreeks gebruik maken van bankrekeningnummer: NL92INGB0672863502 t.n.v. Stichting Adelante Zorg o.v.v. wateroverlast Houthem

<toon alle berichten