Menu

Interprofessioneel samenwerken is de toekomst

17 maart 2022

Samen leren én slimme dingen bedenken die de zorg beter maken. Het is dagelijkse kost voor studenten van Zuyd Hogeschool | Zuyd University of Applied Sciences en zorgverleners van Adelante Zorggroep in het Multidisciplinaire Zorg Innovatie Centrum (M-ZIC). 

Studenten leren hier over de grenzen van hun eigen vakgebied kijken. Dat levert vaak verrassende inzichten op die de patiënt ten goede komen en de studenten voorbereiden op hun toekomst als zorgprofessional.

In het kader van de 'Ontdek de Zorg week' werkten Stijn Velders (praktijkopleider en verpleegkundige Adelante), Yves Krauth (ervaringsdeskundige en coach Adelante), Fenna Nijdam (student Zuyd Hogeschool en stagiaire Adelante), Jet Martens (student Zuyd Hogeschool en stagiaire Adelante), Renée van den Heuvel (docent-onderzoeker Zuyd Hogeschool) en Peggy Lambriex (opleidingsmanager Logopedie Zuyd Hogeschool) mee aan een artikel over interprofessioneel samenwerken.

Lees het volledige artikel in De Limburger van 17 maart 2022 en maak kennis met M-ZIC!

 

<toon alle berichten