debuginfo

culture: nl-NL
Uit de dictionary Uw zoekterm
Menu

(Complexe) Orthopedische klachten

Maak een keuze: < terug naar Revalidatie volwassenen

Iedereen is anders. Elke situatie is anders en elk herstelproces verloopt anders. Dat realiseren wij ons heel goed. Om u voorafgaand aan uw opname en/of behandeling bij Adelante zoveel mogelijk informatie te kunnen bieden, hebben wij de belangrijkste stappen die gezet worden in een behandelprogramma weergegeven aan de hand van een aantal veelgestelde vragen. Hopelijk zorgt deze informatie ervoor dat u zich een goed beeld kunt vormen van de komende periode, zodat u zich ook beter kunt voorbereiden op uw behandeling.

Inhoud van deze pagina

De eerste drie weken van uw opname of poliklinische behandeling bij Adelante staan vooral in het teken van observatie. U volgt al enkele therapieën. Aan de hand van diverse gesprekken, tests en onderzoeken proberen we daarnaast samen met u uw hulpvraag vast te stellen. Wat kunt u? Wat wilt u? En welke doelen zijn haalbaar en realistisch? Op basis van deze informatie zetten we, ook weer in nauw overleg met u en uw partner, het behandelprogramma uit. U krijgt meteen ook een helder beeld van de duur van de behandeling, die kan variëren van enkele weken tot meerdere maanden.

Tegen het einde van de eerste drie weken heeft u dus al een beeld van wat u van uw behandeling kunt verwachten. Maar natuurlijk kunnen ambities en wensen gaandeweg nog bijgesteld worden.

Meer informatie over de eerste drie weken en de rest van het behandelprogramma?