debuginfo

culture: nl-NL
Uit de dictionary Uw zoekterm
Menu

Revalidatie na kanker

Maak een keuze: < terug naar Revalidatie volwassenen

U bent behandeld voor kanker. Hoewel de behandeling afgerond is, kunt u nog steeds te maken hebben met allerlei gevolgen van de ziekte of behandelingen. Gevolgen die het voor u moeilijk maken om een nieuw evenwicht in uw leven te vinden. Adelante kan u hierbij op verschillende manieren helpen.

Multidisciplinair behandelprogramma

Moeite met bewegen, vermoeidheid, slaapproblemen, concentratieproblemen, pijn, somberheid, angsten, problemen met werkhervatting kunnen u belemmeren. Het programma Herstellen na kanker van Adelante richt zich op conditietraining en emotionele verwerking. Naast dit programma heeft Adelante nu ook een uitgebreider multidisciplinair groepsprogramma ontwikkeld voor mensen die behandeld zijn voor kanker.

In het multidisciplinaire behandelprogramma kunt u werken aan verschillende doelen:

  • Verbeteren van bewegen en conditie door fysieke training
  • Herstellen van vermoeidheid
  • Mogelijkheden leren kennen op het gebied van cognitieve functies zoals aandacht, concentratie, geheugen en het oplossen van problemen. 
  • Werken aan somberheid of angsten die zijn ontstaan door de ziekte 
  • Meer informatie over voeding of iets veranderen 
  • Terugkeren naar arbeid.

Vanuit de visie ‘haal het beste uit jezelf’, zoeken we met u naar uw mogelijkheden om op eigen kracht te blijven deelnemen aan de samenleving. We zijn benieuwd naar uw ervaringen en wat de veranderingen in uw leven en gezondheid voor u betekenen. Dat doen we met een mulitidisciplinair team van deskundigen. Lees meer.