debuginfo

culture: nl-NL
Uit de dictionary Uw zoekterm
Menu

Sport & bewegen

Bij Adelante sport & bewegen staat een goed evenwicht tussen sport, bewegen en ontspanning centraal. Dit evenwicht is voor iedereen erg belangrijk. Wie geregeld bezig is met sporten en bewegen, voelt zich fitter. Ook kunnen sportieve mensen effectiever met stress omgaan en zitten ze beter in hun vel. Je leeft gezonder met een kleinere kans op onder andere hart- en vaatziekten, diabetes en verschillende soorten kanker.

Inhoud van deze pagina

Sport & bewegen voor iedereen

Adelante sport & bewegen in Hoensbroek biedt een unieke combinatie van sport- en bewegingsfaciliteiten. U kunt er onder professionele begeleiding werken aan uw conditie en gezondheid. Gezond bewegen, binnen de grenzen van uw mogelijkheden, staat bij ons hoog in het vaandel. Sporten met een beperking wordt zo een positieve ervaring. U loopt niet continu tegen uw grenzen aan, maar ontdekt juist wat er nog allemaal mogelijk is. Ons doel is bereikt wanneer u zich na afloop van onze sport- en bewegingsactiviteiten moe maar voldaan voelt.

Wij organiseren activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. En lichamelijke beperking of niet: iedereen is welkom bij ons. Als u een beperking of chronische ziekte heeft, kunt u gebruikmaken van onze speciale bewegings- en revalidatieprogramma’s. Een kleine greep uit het aanbod activiteiten van Adelante sport & bewegen:

  • zwemles voor kinderen vanaf 6 jaar met een beperking
  • zwemles voor volwassenen
  • zumba
  • fitness

Adelante sport & bewegen is bovendien licentiehouder van Herstel & Balans®. Dit revalidatieprogramma is speciaal ingericht voor mensen die behandeld zijn voor kanker. Het Herstel & Balans programma draait om gezondheidsbevordering en revalidatie.

Wat wij u bieden

Sport & bewegen biedt volop mogelijkheden op het gebied van sporten voor volwassenen:

  • veilig sporten en bewegen onder deskundige begeleiding van onze professionals
  • unieke sportfaciliteiten met een zwembad van 25 meter (31 °C) fitnesszalen met professionele cardio- en krachtapparatuur, volledig uitgeruste sporthal voor diverse zaalsporten en een unieke handbikebaan (alle faciliteiten zijn toegankelijk voor mensen met een beperking, zoals rolstoelgebruikers)
  • persoonlijke benadering (wij halen het beste uit onszelf om u te helpen het beste uit uzelf te halen)
  • rustige en gastvrije omgeving, geen volle zalen of harde muziek
  • uitstekende bereikbaarheid, ook met het openbaar vervoer
  • gratis parkeren

Uw vereniging of organisatie kan de accommodatie van ons sportgezondheidscentrum ook huren. Zoals de sporthal, de fitnessruimtes, het zwembad en de vergaderruimtes.


Sportloket

Wilt u weten hoe u het best een actievere leefstijl kunt realiseren? Klop dan aan bij het Sportloket, onderdeel van Adelante sport & bewegen. Hier kunt u terecht voor een persoonlijk advies over uw wensen en mogelijkheden. Ook bieden onze consulenten aandacht aan sport en bewegen als vrijetijdsbesteding: ze hebben informatie over geschikte mogelijkheden bij u in de buurt.