debuginfo

culture: nl-NL
Uit de dictionary Uw zoekterm
Menu

HandbikeBattle

Elk jaar doet Adelante mee aan de HandbikeBattle. Deze Battle is een sportieve wedstrijd tussen handbiketeams van revalidatiecentra. Strijdtoneel is de klim richting Kaunertaler gletscher in Tirol, Oostenrijk. Een waardige uitdaging voor handbikers van alle niveaus. Voor sommige een pure wedstrijd, voor aanderen de sportieve en persoonlijke uitdaging van het jaar!

Inhoud van deze pagina

Alle deelnemende teams verblijven in hotel Weisseespitze aan de Kaunertalergletscherstraße in Feichten. De start van de wedstrijd is bij de tolpoort van de Kaunertalergletscherstraße op drie kilometer afstand van Feichten. De finish is twintig kilometer verderop bij de Ochsenalm op 2150 meter hoogte. Een prachtige klim met hier en daar stevige stijgingspercentages tot wel 16%.

Adelante on Wheels

Adelante on Wheels is de naam van het deelnemende team van Adelante. Adelante neemt al een aantal jaren deel aan deze adembenemende battle. Het team varieert per jaar, maar het zijn altijd revalidanten of oud-revalidanten van Adelante. Samen met hun buddy's, begeleiders en de zeer gedreven coaches bereiden de deelnemers zich voor op de grote dag.

Lees meer

Deelnemers

Het team varieert per jaar. Daarnaast zijn er ook elk jaar een aantal oud-deelnemers die op individuele naam mee strijden. Zij trainen echter wel mee met het team en ervaren graag op deze manier nog eens de magie van de battle.

Benieuwd naar de huidige teamleden van Adelante on Wheels en de overige deelnemers? En benieuwd naar ieders persoonlijke verhaal, wat hen drijft en hoe zij zich voorbereiden?

Lees meer

Steun ons

Wat is er nodig om het evenement te laten slagen? Elke bijdrage helpt ons! Het gaat ons niet alleen om de prestatie, maar vooral onze voorbeeldfunctie naar andere mensen met een dwarslaesie. We willen laten zien dat het leven ondanks de rolstoel nog volop mogelijkheden biedt. We denken vooruit en willen iedereen inspireren om het maximale uit zichzelf te halen.

Lees meer