Menu

Sport & bewegen tijdens coronaperiode

De maatregelen die de overheid heeft afgegeven rondom de COVID-19 (Corona-pandemie) worden tot 28 april verlengd. Gevolg hiervan is dat ook alle activiteiten die u van Sport en Bewegen gewend bent tot die datum geannuleerd blijven. Wij volgen hierin uiteraard de landelijke richtlijnen.

Inhoud van deze pagina

Echter, fit zijn en fit blijven zijn in deze periode van ontzettend groot belang. Voldoende lichaamsbeweging zorgt voor behoud van conditie en spierkracht en heeft een ondersteunende functie van het afweersysteem. Omdat de maatregelen nu door de overheid zijn verlengd willen wij u toch graag helpen en in de gelegenheid stellen vanuit uw thuissituatie aan uw conditie te kunnen blijven werken, als steun in de rug.

We hebben voor u een online programma ontwikkeld, waar alle principes van gezond beweeggedrag in terugkomen. Op deze manier kunt u thuis blijven sporten en bewegen. In dit programma is rekening gehouden met verschillende niveaus en mogelijkheden van bewegen: bit.ly/39SF4Da

Mocht het aangeboden beweegprogramma niet voldoende zijn of wellicht zou u graag overleggen over diverse oefeningen in uw specifieke situatie, dan kunt u contact op nemen met uw fysiotherapeut. Stuur hem/haar een mail dan wordt contact met u opgenomen. 

E-mailadressen:

Ingrid Mulkens (i.mulkens@adelante-zorggroep.nl)
Andreas Minne (a.minne@adelante-zorggroep.nl
Christian Vergossen (c.vergossen@adelante-zorggroep.nl)
Monique Nieskens (m.nieskens@adelante-zorggroep.nl)