debuginfo

culture: nl-NL
Uit de dictionary Uw zoekterm
Menu

Sportloket voor volwassenen

Wilt u weten hoe u het best een actievere leefstijl kunt realiseren? Klop dan aan bij het Sportloket, onderdeel van Adelante sport & bewegen. Hier kunt u terecht voor een persoonlijk advies over uw wensen en mogelijkheden op het gebied van sport en bewegen. Ook bieden onze consulenten aandacht aan sport en bewegen als vrijetijdsbesteding: ze hebben informatie over geschikte mogelijkheden bij u in de buurt.

Inhoud van deze pagina

Wat kan het Sportloket voor u betekenen?

Bij het Sportloket kunt u terecht voor een persoonlijk advies over uw wensen en mogelijkheden op het gebied van sport en bewegen. Samen met de consulent van het Sportloket bekijkt u hoe u in uw dagelijks leven een actievere leefstijl kunt realiseren. Ook is er aandacht voor sport en bewegen als vrijetijdsbesteding: de consulent heeft informatie over geschikte mogelijkheden bij u in de buurt.

Voor wie is het Sportloket?

Het Sportloket is er voor iedereen die veilig en gezond wil gaan sporten of bewegen maar hierbij, door lichamelijke beperkingen, extra ondersteuning nodig heeft. Tijdens het gesprek bespreekt de consulent allerlei factoren:

  • wensen
  • mogelijkheden
  • motivatie
  • sportverleden
  • thuissituatie
  • vervoersmogelijkheden
  • hulpmiddelen

Vraag uw behandelaar (huisarts of specialist) om informatie mee te geven en een verwijzing naar het Sportloket van Adelante in te vullen. Dit om vertraging in het traject te voorkomen. Deze informatie hebben we nodig om een veilig en voor u op maat gemaakt traject in te gaan.

Inloopuren Sportloket

Sinds kort heeft het Sportloket inloopuren:

  • Maandag: 10.30 tot 11.30 uur
  • Woensdag: 10.30 tot 11.30 uur
  • Donderdag: 14.00 tot 15.00 uur

Op deze tijdstippen mag iedereen binnen lopen. De aanwezige sportconsulent kijkt op dat moment waar het Sportloket u mee van dienst kan zijn. 

Voor meer informatie kunt contact opnemen met Kim Merk of Elien Heijen. U vindt het Sportloket linksachter wachtruimte 8 op het nieuwe behandelplein van Adelante in Hoensbroek. 

Aanmelden

Heeft u interesse in een persoonlijk advies bij het Sportloket van Adelante? Vul dan het aanmeldingsformulier in: aanvraagformulier sportdoorverwijzing.
 
Stuur dit, samen met de verwijzing van uw huisarts of specialist, naar:

Adelante sport & bewegen
t.a.v. het Sportloket
Zandbergsweg 111
6432 CC Hoensbroek

Voor meer informatie of vragen kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met het secretariaat: contact & informatie.