debuginfo

culture: nl-NL
Uit de dictionary Uw zoekterm
Menu

Sportloket

Heeft u een lichamelijke beperking en bent u op zoek naar mogelijkheden om te sporten of te bewegen? Weet u niet goed of en waar dit kan? Er is volop aanbod en het Sportloket van Adelante in Hoensbroek kan u op weg helpen!

Inhoud van deze pagina

Wat kan het Sportloket voor u betekenen?

Het Adelante Sportloket kan uw vragen beantwoorden die betrekking hebben op sporten en bewegen met een beperking. Samen met u gaan wij op zoek en kijken wij welke mogelijkheden er zijn. U kunt bij ons Sportloket terecht voor sport- en beweegadvies op maat. Onze sportconsulenten en bewegingsagogen helpen u graag bij het vinden van een geschikte beweegactiviteit hier bij Adelante of in uw eigen woonomgeving en bij het daadwerkelijk starten met bewegen.

Groot netwerk

Dankzij ons grote netwerk met beweegaanbieders in de regio en daarbuiten is de keuze groot en zullen wij samen zeker iets vinden dat past binnen uw mogelijkheden en interesses. Voor iedereen is bewegen goed. Het zou fijn zijn als wij iedereen kunnen motiveren om bewegen of sporten blijvend onderdeel te maken van het dagelijks leven.

Inloopuren Sportloket

U vindt het Sportloket linksachter wachtruimte 8 op het behandelplein van Adelante in Hoensbroek. 

Openingstijden:

  • Maandag: 10.30 tot 11.30 uur
  • Woensdag: 10.30 tot 11.30 uur
  • Donderdag: 14.00 tot 15.00 uur

Op deze tijdstippen mag iedereen binnen lopen. De aanwezige sportconsulent kijkt op dat moment waar het Sportloket u mee van dienst kan zijn. 

Voor meer informatie kunt contact opnemen met Kim Merk of Elien Heijen

Aanmelden

Bent u momenteel aan het revalideren, bij Adelante of elders, laat u dan een afspraak inplannen met het Sportloket van Adelante. Bent u niet in behandeling, maar komt u wel in aanmerking voor een revalidatie-indicatie, vraag dan uw huisarts, bedrijfsarts of specialist om een verwijzing naar het Sportloket. Stuur deze verwijsbrief samen met dit ingevulde aanmeldformulier naar het Adelante Sportloket. U krijgt dan een uitnodiging voor een intakegesprek.

Voor meer informatie of vragen kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met het secretariaat: contact & informatie.