Menu

Brandwonden

Als u uitgebreide brandwonden heeft opgelopen dan wordt u in eerste instantie behandeld in het ziekenhuis/brandwondencentrum. Na opname in een brandwondencentrum is het soms nodig om de behandeling voort te zetten in een gespecialiseerd centrum. Adelante heeft de mogelijkheden om de zorg die ingezet is in het ziekenhuis over te nemen.

Inhoud van deze pagina

Wat kan Adelante voor u betekenen?

Adelante biedt (klinische) brandwondenrevalidatie op maat aan mensen waarbij het Totaal Verbrand Lichaams Oppervlak (TVLO) meer dan 10% is, of minder dan 10% maar met een diepe verbranding van één of beide handen. U wordt verwezen vanuit één van de drie brandwondencentra in Nederland: Rode Kruis Ziekenhuis (Beverwijk), Martini Ziekenhuis (Groningen) of Maasstad Ziekenhuis (Rotterdam), of vanuit een erkend brandwondencentrum in het buitenland.

Ons multidisciplinaire revalidatietraject is volledig maatwerk, afgestemd op uw beperkingen, wensen en behoeftes. Adelante beschikt over diverse specialisten die samen met u en het verwijzend ziekenhuis een behandeltraject opstellen om u zo snel en goed mogelijk weer zelfstandig te maken.